Intern commercieel project verantwoordelijke

Sabemaf nv is een familiale, professionele en dynamische KMO, gevestigd te Waver en reeds 90 jaar actief in de grootkeukensector. Met onze producten en diensten bieden wij onze klanten innovatieve en lange termijn oplossingen op vlak van voedselvoorbereiding, verdeling, vaatwasinstallaties en organisch afval verwerking. Sabemaf streeft ernaar een verantwoordelijke organisatie te zijn die zowel het sociale aspect als het aspect milieu voorop stelt. Eerlijkheid, openheid, professionalisme en verantwoordelijkheid zijn leidende woorden in onze aanpak. Om onze doelstellingen te realiseren zoeken wij vooral gemotiveerde mensen die met passie en gedrevenheid en op lange termijn met ons willen samenwerken.

Momenteel zijn wij op zoek naar : Intern commercieel project verantwoordelijke

De project verantwoordelijke maakt deel uit van het verkoopteam. Hij/zij werkt nauw samen met het management van het bedrijf dat momenteel deze taken op zich neemt.

De medewerker zal zich in volgende domeinen specialiseren: professionele vaatwasorganisatie, besteksorteer- en inpakmachines, apparatuur voor het verzamelen, verbrijzelen en intern transport van organisch afval.
De belangrijkste taken bestaan uit het ontwikkelen van vaatwasoplossingen, het ontwerpen en opzetten van projecten bestemd voor de verzameling, volumevermindering en intern transport van afval alvorens het wordt opgehaald door een externe firma voor recyclage.

De interne project verantwoordelijke staat eveneens in voor de relaties met de verschillende fabrikanten en onderaannemers, het opmaken van prijsoffertes, de prijsberekening met behulp van een ERP systeem, het uitschrijven van beschrijvingen en verkoopargumenten en het assisteren van externe medewerkers bij het presenteren / verdedigen van oplossingen.

Bovendien zal hij de orderbevestigingen en dossieropvolging beheren in samenwerking met de diverse interne diensten en de diverse administratieve taken voor zijn rekening nemen.

Sabemaf is op zoek naar een tweetalige kandidaat NL/FR met een goede kennis van het Engels en een technische achtergrond of ervaring. Goede IT skills, Autocad en Navision zijn een plus. Een team player, georganiseerd, methodisch, nauwkeurig en stressbestendig.

U vindt meer informatie over ons bedrijf op www.sabemaf.be

Interesse?!
Interesse in deze interne technische job? Sabemaf werkt voor deze recrutering exclusief met HAYS. Gelieve online te solliciteren (www.hays.be). Voor bijkomende informatie kan u contact opnemen met Birgit Keuleers (010/239.111), HAYS Recruiting experts.