Directeur Technische Dienst

You are here: Home \ Contact \ Directeur Technische Dienst

Directeur Technische Dienst

Sluit je aan bij een innovatief familiebedrijf dat al bijna 100 jaar actief is in de boeiend wereld van de grootkeukens. Je krijgt een centrale rol binnen de organisatie en wordt een echte rechterhand van afgevaardigd bestuurder. Je krijgt een functie met veel verantwoordelijkheden waardoor je kan deelnemen aan strategische projecten en een groot deel van de activiteiten van het bedrijf kan beheren.

Waarom bij Sabemaf werken?

Door je aan te sluiten bij de grote Sabemaf familie, neem je deel aan een ondernemersavontuur dat begon in 1925. In de bijna 100 jaar van haar bestaan, en dankzij 4 generaties bedrijfsleiders, is Sabemaf uitgegroeid tot een erkend leider op het gebied van grootkeukens. Vandaag telt Sabemaf een vijftigtal enthousiaste medewerkers die dagelijks hoogtechnologische projecten van hoge kwaliteit realiseren voor grote privé- en openbare instellingen. Sabemaf is ook een snelgroeiend bedrijf dat de komende jaren wil blijven groeien, onder meer dankzij de aanwerving van een directeur technische dienst.

Wat is je rol?

Als directeur technische dienst maak je deel uit van het directiecomité en ben je verantwoordelijk voor het hart van het bedrijf: de technische dienst. Je geeft leiding aan een dertigtal medewerkers en bent verantwoordelijk voor het goede verloop van de activiteiten van het bedrijf: uitvoering van werven, onderhoudsactiviteiten en service na verkoop. Je geeft leiding aan verschillende teams (installatie, voorraad, after-sales, onderhoud, enz.). Je bent rechtstreeks verantwoordelijk voor een belangrijke deel van de omzet van het bedrijf en je bent betrokken bij een aantal dagelijkse taken:
• Organisatie en beheer van de uitvoering van de werven
• Organisatie en beheer van de dienst na verkoop
• Organisatie en beheer van het magazijn wisselstukken
Naast deze hoofdtaken ben je een contactpersoon voor klanten en leveranciers, die je vaak ontmoet tijdens werf- en fabriek bezoeken. Over het algemeen ben je verantwoordelijk voor het personeelsbeheer op jouw afdeling (werving, opleiding, verlof, enz.).

Wie ben jij?

Als echte leider beschik je over een natuurlijke, welwillende autoriteit die je in staat stelt om je team te leiden met respect voor de familiale sfeer van het bedrijf. Als industrieel ingenieur beschik je over multidisciplinaire technische vaardigheden die je in staat stellen om alle activiteiten van Sabemaf te begrijpen. Je spreekt vloeiend Nederlands en Frans en hebt een goede kennis van het Engels.
Je hebt een ondernemersmentaliteit en je wil deel uitmaken van de groei van een ambitieus bedrijf met een langetermijnvisie. Je hebt innovatieve ideeën en bent altijd op zoek naar manieren om je werk te verbeteren. Je hebt uitstekende interpersoonlijke vaardigheden en goede IT-vaardigheden.

Wat kan Sabemaf jou bieden?

Sabemaf biedt je niet zomaar een job aan, maar een solide, langdurig en ambitieus project. Als directeur technische dienst zal je echt waarde kunnen toevoegen aan de Sabemaf-teams en je stempel kunnen drukken op de geschiedenis van het bedrijf. Je krijgt de kans om te werken aan grootschalige, cross-functionele projecten die de kwaliteit van het werk in het hele bedrijf zullen verbeteren. Je krijgt ook een functie met veel verantwoordelijkheid, een plaats in het directiecomité en veel ruimte om beslissingen te nemen.
Sabemaf biedt je een salaris in lijn met dit type functie en een hele reeks extralegale voordelen. Je zal ook kunnen werken in een gloednieuw en zeer comfortabel gebouw in Waver, vlakbij de E411.

Wil je meer weten over de functie van directeur technische dienst bij Sabemaf of wil je jouw sollicitatie sturen? Neem rechtstreeks contact op met Rémy De Cannière via remy@sabemaf.be

Categorieën