Polyvalent service technicus montage

You are here: Home \ Contact \ Polyvalent service technicus montage

Polyvalent service technicus montage

Sabemaf nv is een familiale, professionele en dynamische KMO, gevestigd te Waver en reeds 93 jaar actief in de grootkeukensector. Met onze producten en diensten bieden wij onze klanten innovatieve en lange termijn oplossingen op vlak van voedselvoorbereiding, verdeling, vaatwasinstallaties en organisch afval verwerking. Sabemaf streeft ernaar een verantwoordelijke organisatie te zijn die zowel het sociale aspect als het aspect milieu voorop stelt. Eerlijkheid, openheid, professionalisme en verantwoordelijkheid zijn leidende woorden in onze aanpak. Om onze doelstellingen te realiseren zoeken wij vooral gemotiveerde mensen die met passie en gedrevenheid en op lange termijn met ons willen samenwerken.

Momenteel zijn wij op zoek naar een ** POLYVALENT SERVICE TECHNICUS MONTAGE

De belangrijkste taken zijn levering, installatie, aansluiting en opkuis van
** allerhande keukenapparatuur zoals kookblokken, kookketels, friteuses, ovens, distributietogen ….
** vaatwasmachines en transportbanden
** afvalverwerkingsinstallaties

Door hun professionalisme zorgen onze montagetechnici voor tevreden klanten waardoor ze op hun beurt bijdragen tot de continuïteit van het bedrijf.
** De technicus vertrekt van thuis uit naar de klanten en heeft een ingerichte bestelwagen ter beschikking evenals een smartphone die nodig zijn voor de uitvoering van het werk.
** U wordt vanzelfsprekend opgeleid door ervaren collega’s. Er worden eveneens regelmatig interne opleidingen of opleidingen bij leveranciers georganiseerd ivm nieuwe toestellen of ter opfrissing van de bestaande kennis.

Uw profiel

• Bachelor elektromechanica of A2 elektriciteit/elektromechanica met ervaring.
• kennis van sanitair/loodgieterij is een plus
• Zowel in ploeg als alleen kunnen werken
• in het bezit zijn van een rijbewijs B.
• Nederlandstalig met kennis van het Frans
• Gemotiveerd, nauwkeurig en sociaal

We voorzien een motiverend salaris aangepast aan opleidingsniveau en ervaring. Daarbij ontvangt de medewerker de jaarlijkse Eco-cheques, een hospitalisatieverzekering en een groepsverzekering.

Interesse ?!

Stuur of e-mail dan je sollicitatiebrief met recente foto en CV naar : SABEMAF nv/sa t.a.v. Marleen Jeuris, Avenue Léonard de Vinci 13, 1300 Waver ; e-mailadres : m.jeuris@sabemaf.be – website : www.sabemaf.be