Depannagetechnicus (M/V)

You are here: Home \ Contact \ Depannagetechnicus (M/V)

Depannagetechnicus (M/V)

Sabemaf nv is een familiale, professionele en dynamische KMO, gevestigd te Waver en reeds 90 jaar actief in de grootkeukensector. Met onze producten en diensten bieden wij onze klanten innovatieve en lange termijn oplossingen op vlak van voedselvoorbereiding, verdeling, vaatwasinstallaties en organisch afval verwerking. Sabemaf streeft ernaar een verantwoordelijke organisatie te zijn die zowel het sociale aspect als het aspect milieu voorop stelt. Eerlijkheid, openheid, professionalisme en verantwoordelijkheid zijn leidende woorden in onze aanpak. Om onze doelstellingen te realiseren zoeken wij vooral gemotiveerde mensen die met passie en gedrevenheid en op lange termijn met ons willen samenwerken.

Momenteel zijn wij op zoek naar : Depannagetechnicus (M/V)

Functieomschrijving
Hij/zij voert de depannage-interventies uit van de apparaten die door Sabemaf werden geplaatst.

De belangrijkste taken van deze functie zijn:
De storingen detecteren en de defecte onderdelen identificeren
De herstellingen uitvoeren
De apparatuur afstellen en testen
Oplossingen voor betrouwbaarheid en verbetering van de installaties voorstellen en toepassen, met als doel de beschikbaarheid van deze installaties te vergroten
Interventierapporten opstellen
In samenwerking met de betrokken diensten deelnemen aan de in werking stelling en het proefdraaien van nieuwe installaties
Voortdurend op de hoogte blijven van de toestand van de installaties
Informatie doorgeven over alle wijzigingen die aan de installaties werden aangebracht

Uw profiel
Bachelor in de elektromechanica of technische humaniora (A2)
Ervaring in de elektromechanica
In een team of zelfstandig kunnen werken
Gemotiveerd, beschikbaar en nauwkeurig zijn
In het bezit zijn van een rijbewijs
Zeer goede beheersing van het Nederlands en het Frans

Opmerkingen
Hoewel het hoofdkantoor van Sabemaf in de zone Wavre Nord ligt, zijn onze klanten verspreid over het hele Belgische grondgebied. Om lange en onnodige verplaatsingen te vermijden, rijden onze externe werknemers meestal vanuit hun woonplaats naar de plaats van interventie.

Interesse?!
Stuur nu uw sollicitatiebrief met uw cv en een recente foto per post of per e-mail naar: SABEMAF sa/nv ter attentie van Marleen Jeuris, avenue Léonard de Vinci 13, 1300 Wavre of naar job@sabemaf.be. Voor bijkomende inlichtingen: www.sabemaf.be.