Onderhoudstechnicus

You are here: Home \ Contact \ Onderhoudstechnicus

Onderhoudstechnicus

Sabemaf is een gekende naam in de grootkeukensector en realiseert projecten in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. De oplossingen die we aan onze klanten aanbieden vereenvoudigen en verbeteren de werking van grootkeukens in diverse sectoren. Voor meer informatie over de activiteiten en realisaties van Sabemaf kan je een kijkje nemen op onze website www.sabemaf.be.

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een : Onderhoudstechnicus Brussel & Vlaanderen

• Als onderhoudstechnicus ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventieve onderhoudsactiviteiten om de functionaliteit (prestaties, betrouwbaarheid, beschikbaarheid, veiligheid…) van professionele grootkeukenapparatuur, installaties of systemen te behouden, aan te passen of te verbeteren en de verwachte levensduur ervan te verzekeren
• Je vertrekt van thuis naar de klanten

Uw profiel :

• Je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal en hebt een basiskennis Frans en Engels
• Je bent technisch onderlegd (elektromechanica) en hebt ervaring in onderhoud
• Je bent gemotiveerd en kan zowel zelfstandig als in team werken, daarbij heb je zin voor initiatief
• Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor veiligheid
• Je bent flexibel inzake werkuren en werktijden
• Je bent in het bezit van een rijbewijs

Wij bieden een stabiele functie in een familiaal bedrijf met een fijne werksfeer en sympathieke collega’s die je graag zullen verwelkomen. Vanzelfsprekend geven we je de nodige opleiding en middelen om je functie op een efficiënte wijze te kunnen uitvoeren en een motiverende verloning in verhouding met je ervaring, aangevuld met extralegale voordelen.

Geïnteresseerde kandidaten sturen hun kandidatuur zo snel mogelijk naar Marleen Jeuris, Sabemaf, avenue Léonard de Vinci te B-1300 Waver, tf 010 47 12 12, fax : 010 47 12 24, e-mail : job@sabemaf.be.

Voor meer informatie over Sabemaf kan u terecht op onze website www.sabemaf.be