Oplossingen

You are here: Home \ Oplossingen
De bereiding van de maaltijden
sabemaf-preparation-repas

We bieden u een uitgebreide keuze aan oplossingen voor zowel de koude als de warme keuken. Koelkast, diepvriezer, braadpan, frietketel, kookketel, inductiekookplaat, multifunctioneel apparaat, combisteamer en nog tal van andere: we kiezen samen met u de beste uitrustingen die aan uw behoeften en budget voldoen.

Ontdek samen met ons de tevredenheid om te werken met performante kwaliteitswerkmiddelen met een vernieuwend design en die voldoen aan de referentienormen op het vlak van hygiëne, veiligheid en ergonomie.

Neem contact met ons op voor eventuele bijkomende informatie.

De distributie van de maaltijden

Om van de maaltijd een moment van plezier en van gezelligheid te maken, volgen wij u op in uw meest creatieve en meest vernieuwende projecten en we waarborgen u de efficiëntie van de distributie in selfservice toonbanken.

In nauwe samenwerking met onze partner GROKU beschikken we over de middelen om al uw ideeën op vlak van selfservice meubilair te realiseren.

De distributie van maaltijden in ziekenhuizen of rusthuizen vereist zelf ook een heel hoog expertiseniveau. Gesterkt door onze lange ervaring en door de technologie van onze partner RATIONAL PRODUCTION, zijn we in staat om u een vlotte, doeltreffende organisatie aan te bieden die u de kans geeft om de werkomstandigheden van de gebruikers voortdurend te verbeteren ten voordele van de patiënten.

Samen met u zullen we van de maaltijd een aangenaam en kwalitatief moment maken voor zowel de patiënten als voor uw medewerkers.

Neem contact met ons op voor eventuele bijkomende informatie.

Ontdek in onze nieuwe brochure tal van mogelijkheden voor het verdelen van maaltijden in de self service van uw bedrijfsrestaurant of instelling.

Sabemaf, solution de distribution distributie, distribution
De vaat
sabemaf-lavage-vaisselle

Dankzij de buitengewone combinatie van de bekwaamheden van onze diensten en de perfectie van onze partner MEIKO, voldoen we aan elke problematiek op het vlak van vaatwas of professionele vaatwasverrichtingen.

Verzorgingsinstellingen, ondernemingsrestaurants, schoolrefters, hotels, restaurants of bars: allemaal krijgen ze van ons voorstellen van vaatwasoplossingen van de kleinste glazenwasmachine  tot de automatische systemen die meerdere duizenden stukken vaatwas per uur kunnen verwerken.

In dit gevoelige domein waar hygiëne een absolute prioriteit is besteden we heel bijzondere aandacht aan het gebruik van de werkmiddelen, aan de besparingen van energie en wasproducten en aan de bescherming van het milieu.

Neem contact met ons op voor eventuele bijkomende informatie.

De verwerking van organisch afval

Aangezien we veel aandacht hebben voor de problematiek van het organisch afval in restauratie, hebben we ons de laatste jaren gespecialiseerd in het ontwerp en het opzetten van projecten bestemd voor het vervoer, de volumevermindering en de verzameling van afval voor het wegvoeren en de recyclage ervan.

Het systeem Waste Star van MEIKO is ontworpen om het afval afkomstig van de verschillende verzamelpunten zoals de groentekeuken, de pottenwasruimte en de sorteerzone van de wasruimte gelijktijdig te kunnen behandelen.
Het gaat om een globaal concept met een modulaire installatie waarvan de maatbepaling is aangepast aan elke instelling.

Investeer samen met ons en met onze partner MEIKO in de verwerking van uw afval, u zult versteld staan van de voordelen hiervan!

Neem contact met ons op voor eventuele bijkomende informatie.

sabemaf-stockage-traitement