Polyvalent technieker voor regio Antwerpen

You are here: Home \ Contact \ Polyvalent technieker voor regio Antwerpen

Sabemaf nv is een familiale, professionele en dynamische KMO, gevestigd te Waver en reeds 93 jaar actief in de grootkeukensector. Met onze producten en diensten bieden wij onze klanten innovatieve en lange termijn oplossingen op vlak van voedselvoorbereiding, verdeling, vaatwasinstallaties en organisch afval verwerking. Sabemaf streeft ernaar een verantwoordelijke organisatie te zijn die zowel het sociale aspect als het aspect milieu voorop stelt. Eerlijkheid, openheid, professionalisme en verantwoordelijkheid zijn leidende woorden in onze aanpak. Om onze doelstellingen te realiseren zoeken wij vooral gemotiveerde mensen die met passie en gedrevenheid en op lange termijn met ons willen samenwerken.

Momenteel zijn wij op zoek naar een

** POLYVALENT SERVICE TECHNIEKER voor regio ANTWERPEN
** herstellingen en onderhoud van onze professionele grootkeukenapparatuur en vaatwasinstallaties in de regio Antwerpen

De belangrijkste taken zijn
De storingen detecteren en de defecte onderdelen identificeren
De herstellingen uitvoeren en onderdelen veranderen.
De apparatuur afstellen en testen
Interventierapporten opstellen – onderdelen in bestelling zetten bij het magzijn via de smartphone.
In samenwerking met de betrokken diensten deelnemen aan de in werking stelling en het proefdraaien van nieuwe installaties
Informatie doorgeven aan de technische dienst over de wijzigingen die aan de installaties werden aangebracht
Assistentie aan de onderhoudsploeg bij onderhoud aan specifieke apparatuur of bij bepaalde klanten.
Na de opleiding meedraaien in het systeem van betaalde weekend-wachtdienst (om de 5 à 6 weken).
Door hun professionalisme zorgen de techniekers van de dienst naverkoop dagelijks voor tevreden klanten waardoor ze op hun beurt bijdragen tot de continuïteit van het bedrijf.

** De technieker vertrekt van thuis uit naar de klanten en heeft een ingerichte bestelwagen ter beschikking evenals een smartphone en kleine laptop die nodig zijn voor de uitvoering van het werk.
Benodigde onderdelen worden via nachtlevering in de bestelwagen geleverd om te veel verplaatsing naar Waver te voorkomen.
** U wordt vanzelfsprekend opgeleid op onze specifieke toestellen door ervaren collega’s. Er worden eveneens regelmatig interne opleidingen of opleidingen bij leveranciers georganiseerd ivm nieuwe toestellen of ter opfrissing van de bestaande kennis.

Uw profiel
Bachelor elektromechanica of A2 elektriciteit/elektromechanica met ervaring.
kennis van sanitair/loodgieterij is een plus
Zowel in ploeg als alleen kunnen werken
in het bezit zijn van een rijbewijs B.
Nederlandstalig met kennis van het Frans
Gemotiveerd, nauwkeurig en sociaal

We voorzien een motiverend salaris aangepast aan opleidingsniveau en ervaring. Daarbij ontvangt de medewerker de jaarlijkse Eco-cheques, een hospitalisatieverzekering en een groepsverzekering.

Interesse ?!
Stuur of e-mail dan je sollicitatiebrief met recente foto en CV naar : SABEMAF nv/sa t.a.v. Marleen Jeuris, Avenue Léonard de Vinci 13, 1300 Waver ; e-mailadres : m.jeuris@sabemaf.be – website : www.sabemaf.be