Voortbouwend op onze jarenlange activiteit op de markt van maaltijdverdeling in ziekenhuizen en rusthuizen, zijn we verheugd onze nieuwe samenwerking met de fabrikant Rational Production aan te kondigen voor de vertegenwoordiging en distributie van hun uitrusting zowel in België als in het Groothertogdom Luxemburg.

Rational Production is een belangrijke speler in de logistiek voor maaltijdverdeling en onderscheidt zich vooral door de inzet en het dynamisme van zijn managers en medewerkers die flexibele en hoogwaardige oplossingen willen bieden met respect voor sociale en milieuaspecten. Aangezien deze waarden perfect overeenkomen met de waarden die Sabemaf dagelijks verdedigt, was het niet meer dan logisch dat deze samenwerking tot stand kwam.

De apparatuur van Rational Production is ontworpen rond een aluminium structuur die afkomstig is uit de wereld van de luchtvaart en maakt gebruik van geforceerde luchttechnologie. De apparatuur is nu beschikbaar als docking stations met karren, karren met ingebouwde technologie, neutrale karren en statische opslagmodules voor de distributie van maaltijden in individuele porties of in bulk. Een breed assortiment voor elke behoefte!

Een project? Een presentatie? Een testcampagne in uw instelling?
Aarzel dan niet om een beroep te doen op ons multidisciplinair team dat u kan adviseren over de organisatie van uw distributie en over het materiaal dat het meest geschikt is om uw doelstellingen te bereiken.

Voor meer informatie, zie ook: Rational Production, azienda leader nella produzione e commercializzazione di carrelli termorefrigerati e sistemi di distribuzione pasti.


Categorieën